Saturday, March 5, 2011

wake up call


punya la syok makan tido makan tido MySpace kat malaysia sampai lupe diri kejap 
tentang tanggungjawab as a studentMySpace
pejam celik pejam celik da 1 bulan rupenya xmasok kuliah
sekarang da kene berangkat pergi..
hu3..agak sedih la jgk
MySpace
bubye malaysia..bubye sume... T_T
MySpace
ok fine...over plak..lambat lagi sebenarnya nak fly
sempat lagi la nak ngorat2 skit lagi..teehee

ntok maklumat lanjut..sile kelik


'' saye nak study kat alex..
tapi saye nak stay kat ganu..
boleh x..boleh x..''

ehehe taw..memang gedik ..
da2..p je la study!!


p/s : sesape klo nak hantar saye p airport ke...nak kasi good bye kisskek (cheesecake) ke... nak bagi duit belanje ke (pasal tgnu tak kasi duit  saku macam negeri johor..kedah.. T_T) .. boleh la meluangkan untuk membuangkan masa..

p/s/s : oh yea..klo nak kasi gift kat IP pon blh..

7 comments:

Nasriq said...

kedekut betul negeri yang kaya ni... cam ni baik terengganu jual minyak dagu jea...lagi bagus...


selamat berangkat...

plankton said...

ahaha tuh la pasal kan..anak2 mara slalu dianak tirikan oleh negeri...cam tuh la kan..majuk kunk ..majuk kunk..[ahahak..yea..mmg tak perlu pon jadi gedik cam gini ]

Nasriq said...

hahaha...majuk dah!

ni tolong la ni...click semua iklan yang ada di sini...

plankton said...

ahaha macih incik nasriq :)

Syafiq Muzakhir B Md Yusof said...
This comment has been removed by the author.
sinar said...

g cairo?? bkn mesir ngah bergolak ke?? huhu

plankton said...

hmm nk buat cane..study..