Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

BANNER BEN ASHAARI



  • Sila ceritakan latar belakang anda ..






  •    
    latarbelakang..warna putih..bwahaha..ok fine tak lawak...:P~~
    erm..nama IP ikot kad pengenalan warna biru (ehehe harus ke mention ni? ) Nursolihah
    umur 21 lahir dan membesar kat  terengganu 



  • Profesion anda sekarang ?







  • full time student! ececeh siap tanda seru bagai~~



  • Blog favourite anda .. kenapa ?







  • erm perlu letak link ke??tak yah la kan..bebanyak sangat~~
    blog fav IP ... blog yang ade resepi bebanyak !!! sebab...klo IP xleh buat pon..at least..tengok gamba pon da kenyang! (sayu lak bace)
    +++ IP suke lawat blog blogger yg comment2 post IP.. rase cam rapat2 mesra gitu..(err gedik plak)



  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?







  • klo yang ni..lagi la tak leh letak link...kunk ade lak blogger bako blog IP (exaggerating!)
    cakap ciri-ciri je la.... blog yang berat gile nak load..pasal biase kat rumah sewa..tenet slow..tataw nape (btw blog ni berat tak??)
    +++ satu lg IP tak suke blog yang ade lagu pasal biasenya suke bukak blog banyak2 tab..klo masing2 ade lagu len 2..tak ke penin nak off sume mp3 player pree tuh!



  • Impian anda terhadap blog anda







  • impian moga-moga blog ni bleh bagi duit ribu riban supaya IP boleh duduk goyang kaki je manjang
    n.b. : mak pesan orang tamak slalu rugi


    okeyh..tu je..

    p/s: klo korang nak join wat N3 rupe ni..kelik je kat gambo tuh..atau kat sini


    15 comments:

    Fieq Eum said...

    klu mcm tu xnak isi lagu lah kt blog..

    plankton said...

    ahaha, jangan terasa lak..tamo touching2 taw..

    apisv2 said...

    salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    plankton said...

    salam apis..thx for da visit

    siti hidayah said...

    salam kenal. ambe pun orang Tranung gok. :)

    plankton said...

    salam kenal juge..^_^

    Fieq Eum said...

    yelah..kita xmo touching2 da :)

    Nameless151 said...

    As ' Salam ,

    Terjah dari Segmen BA

    Follower ke 66

    http://nameless151.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    nadiemsharmz said...

    salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

    jom jengok cni lak ;;;;

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    YAYA AZURA said...

    akak pun join nie.
    salam kenal dik..jemput singgah blog..

    Tok Esah said...

    hehe org ganu!!!

    nak suh baca entry ni!! penting!! ahhaks

    KHAS: Buat Blogger Terengganu | Group Blogger Terengganu Untuk Anda!!!

    Kei Seichi said...

    salam perkenalan dari orang melaka...
    datang dari belog abg ben...
    jemput la singgah ye...=)

    http://geekzster.blogspot.com/

    Norfa said...

    salam kenalan

    plankton said...

    salam kenal buat @kei & @norfa jg~~ :)

    Lulu caldina said...

    Wohoo..blogger dari Terengganu!! Ganu kite...Hi...ngee