Tuesday, March 1, 2011

"peace"??susah ke?

peace dalam BM-nya keamanan
tapi bukan topik keamanan yang ingin IP kongsikan
caution : n3 ini xde kaitan pon ngan keamanan sejagat

ahaha..tajuk macam nak seriyus je kan
keamanan segala bagai
okey la..xmo la buat intro yang sehangat oven
pasal belog ni tak hot pon..

strait tu de poin je la kan
cerita nak  dikisahkan kat sini sebenarnya pasal 2 orang 'anak' aku ni
tengah syiok2 dok photoshoot (hiperbola)
bukan ape..sesaje nak wat bekal hilang rindu bile duk jauh t

tentibe..

boleh plak buat kelas
' mari blaja sign 'peace' bersama kakak alom (gaye si adik pronunce along) '

introducing our kakak alom

hmm xnak la wat peace...susah..
nak korek idung je


alaa susahpe nyer adik
tengok cane akak buat..
senang je..
ce buat..ce buat..


err cam ni ke??

komen cik ah: ''tentibe kuar buah 7 plak..=,='  "

actually proses pembelajaran buat sign peace ni berjalan agak lame sebenarny
sembang kencang macam topik hot je depa ni..he3

praktis punyer praktis..
las2 kakak cikgu alom fedup
terus decide ntok tron padang
.
.

..
..
..
..
cam ni la dik~~


komen cik ah: "camni la bile mak ketam herot nak ajr ank ketam jalan strait..aih"


5 comments:

Nasriq said...

Haha
Ketam la ketam... ketam goreng cili api pun sedap... erk...tetiba pulak....

Comey... mata bulat.... huhu...

plankton said...

ahaha..ketam masak lemak cili api la bes skit..bnyk kuah..^_^
[komen mnyimpang plak kn]

kembali ke jalan benar..xceli x bulat pon mate..tp photographer pro kan..bwahaha..

Eda said...

peace no war..

meh2 sini blaja ngan akak...hehe

Syafiq Muzakhir B Md Yusof said...

mak sedara dia tak pndai nk ajarkan kot :)

plankton said...

mak sedara die xterlibat pon