Thursday, March 31, 2011

::exam freak::

salam ollz..
pasan tak??tajuk same ngan post lepas2..
yang mane satu??
kome cari la sniri..
ate..malas pulok teman nak selongkor satu2.
[padehal sikit je pon total post..teehee~]

erm saje nak cakap..
sekarang jadual tengah pack ngan exam..
dan buku..memang confirm bertimbun-timbun la yang tak ter-revise lagi!!
so, pade yang datang bertandang..sorry la klo ade yang tak terlayan..tak terlawat ke ape..
buzy la katekan..ho3*konon*
+ urusan pindah rumah segala bagai~~

tapi korang sume jangan la risau
tamat je tempoh critical ni..
insyaALLAH la aii melawat u ollz ye..
tinggal je jejak...
jangan risau..
memang hobi mase lapang IP ntok meng-check shout box beberapa kali serta menapis dan melawat tetamu yang hadir..
persoalannye..ade ke tetamu???ehehe

exam terdekat..human right..9april..pffttttt..lect notes langsung tak sentuh lagi ni!!

ok la..
saye nak study ni.. 
..
..
..
specky..nampak macam bookworm + matured sket..teehee~
mode study?insyaALLAH ESOK ON kot..
procrastinate again????


p/s : at last boleh gak paham ape baby2 kat bawah ni cakap..^_^

4 comments:

Nasriq said...

ok... x kacau buat sementara...

Fieq Eum said...

gudluck slhah :)

ur heart in my heart said...

pkai speck di waktu petang,
baca buku di pagi hari,
slhah nmpak lebih matang,
slamat berstudi.

(^_^) wii~~

along said...

wahhh doc. da pakai spek.hehehe