Tuesday, March 15, 2011

not another contest post

salam ollz..sejak dua menjak ni asik hupdate pasal contest je [oopps over plak..padehal 4-5 contest je pon] kali ni IP nak hupdate pasal personal life la plak... 

hari ni cam hari-hari biasa
bukak lappy pepagi tros melawat mara..
& macam biase jugak
name still dalam waiting list..
lambat lagi la nampaknye balik alex..
...
..
.

oh yeah!! boleh njoy lelame kat m'sia ni
(ehehe..unexpected tak..mesti korang ingat IP sedih tadi kan..ahaha..poyo!!!*lempang laju2*)

bile da buat ape yang patot..teros buat benda yang tak patot...


apa?? korang ingat IP naughty sangat ke??

maksud tak patot disini..bukak u & me tube .. lelaman rangkaian sosial (a.k.a social networking site)
alaa kan biasanye IP study je manjang
on9 pacebuk ... mespes ..MF2U kan memang jarang sangat..
[sangat 2 tipu ..ehehe]

satu lagi korang nak taw tak...
tak nak..dah pi men jauh!!! 

alaa nak gitau gak..
IP baru join  sahabat blogger
alaa yang femes Emes kat pacebuk tuh..
cool tak?? cool tak??
..
..
..

ape?? korang da join..
yela2..IP lambat ..

okeyh la..nak pi makan sekarang~~~


p/s : IP bru tukar template .. cun x?? cun x?? [sile setuju w'pon saye taw ianya biase saje..^_^]

p/s/s : pas ni IP nk tukar header la plak





3 comments:

Fieq Eum said...

wah ! template baru..
wah ! wah !

(tibe2 sedikit teruja) haha xD

tp kan, font tu mcm susah nak bace lah..tp comey je :)

Nasriq said...

wuaaaa... semuanya baru...

kata tak mau masuk contest dah... tapi tengok atas bawah penuh dengan contest jea...

bukan IP jea lambat, aku pun tak masuk lagi sahabat blogger tu!

plankton said...

@capik >> alamak susah ke??tapi nak wat cane..hati da tertawan..t da tukar template len..bru tukar font la..he3

@nasriq >> ahaha..da boring ngan template lame..

ahaha..saje la join contest mencube nasib..mane taw boleh menang..*wink*

IP even da join tapi blom post pape lagi pon kat wall depa..join as invisible je