Sunday, July 31, 2011

ramadhan karim

salam all ;)



insyaALLAH esok kite akan start pose ramadhan

so, sempena ramadhan yg bakal tiba ni

IP nak mintak maaf kat semua orang

yang baca post ni.. tak kesah la kenal / tak kenal

moga ramadhan ni menjadi tarbiyyah kpd kita untuk menjadi better muslim ;)
[semoga yang bernama solihah tu akan menjadi lbh solihah]

p/s: pada sahabat2 di jordan yg bkal menghadapi final exam, bitawfiq wa najjah!
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

3 comments:

Tukang Karut said...

macam ku kenal sahaja si solihah tu... tapi di mana ya???


hoho... selamat berpuasa, mesir bila start puasa ni?

plankton said...

esk insyaALLAH , smlm depa da tgk ank bln

Fieq Eum said...

tq