Thursday, July 21, 2011

hidup harus yakin!

x: aku suspek linesman bagi can tdi pasal nak jaga air muka chelsea r

IP: agak r.. chelsea nk cari gol pon tercungap2 td * komen yakin*

x: eyh taw plak ko pasal game ni, bkn ko miss i-know-nothing-bout-soccer ke..

IP: :)

x: ko tengok live streaming ke?

[ silent 2 saat ]
weyh bukan td rumah ko blackout ke?

IP: heh, bile mase pulak aku cakap aku tengok match tu??

x: ceit~

8 comments:

Tukang Karut said...

kantoi menipu terang2... haha...

plankton said...

Bwahaha comment based om stat orang kat fb...

After that tros tgk highlights ntok goal tuh.. Mmg tak msk la!

plankton said...

Ke tu kire masuk ( mmg ttaw pape pon psal bola)

Tukang Karut said...

masuk la pasal dah touch line bahagian dalam.

plankton said...

i see...tp td xtgk sgt... perhatian terggu ... focus pd player..ahaha

Tukang Karut said...

hoho... gatal nya... sok balik tak malaysia? ke beraya di mesir?

plankton said...

ahaha..da nk tgk game...ttaw..rule ape pon lingkup...


ry sini~~~klo tak mmg da pakse TK hntr kek lpis..(ahhaaa..tak psal2)

Fieq Eum said...

ip : gol tu tak masuk lah..msia deserve draw je game tuh..

tukang karut : mane touch lg kt belah dlm :)