Monday, March 8, 2010

::picnic~~::



tanggal 31..bln 8..57.. heh, bukan la korang, belum sampai seru waktunya lagi untok post tu..postpone lain kali.. erm bulan 8 lambat lagi sekarang aku nak story morry ngan korang pasal pengalaman aku selaku jejaka kacak menjadi musyrif untuk awek2 sweet pi berkelah di tempat yang aman dan damai , amat sesuai untuk me-release 2 stress apatah lagi untuk ber- dating  ,mamoura baru2 ini,tanggal 3/3/2010.


picnic yang dirancang bermula seawal jam 9 pagi gagal dilaksanakan atas sebab2 yang tak dapat dielakkan.aku bangun lewat la korang..haih~~tuh pon nak suruh aku cite ke?


antara awek sweet yang turut serta;
1)mama
2)mak cik
3)mok cik
4)squidward
5) patrick


diiringi aku,plankton yang kacak selaku musyrif.:P~~


tugas aku agak mencabar kerana terpaksa menghabiskan makanan yang cukup untuk menjamu 18 orang tetamu ke majlis doa selamat mahupun sambutan hari lahir.mujurlah makanan semuanya lazat2 bertepatan dengan selera jejaka kacak seperti aku, nyaris2 aku jatuh cinta dengan masakan diorang neyh,bak kate omputih
'stomach connect the heart'~~he3. Antara juadah kitorang pada hari tu ialah, bihun s'pore (mok cik) , karipap ( berjemaah ) , agar2 (squidward ) , sardine roll (Patrick ), susu juhaynah(ini juadah kah?) dan lain2 (lupa da aku~~).


setelah berjaya menggagalkan plan diet masing2, kitorang berbasikal la pulak,konon2 nak cover balik program diet (padahal makan over2 la banyaknya~~tak ter-cover pon~~).


ok sudah la...penat da aku merepek,layan aje gamba2 di bawah~~




before makan of coz la kene cari port best~~

sambil cari port kite posing jap~

ok~~port neyh macam best jew~~

kan da cakap makanan untuk 16 orang,karipap saje da 50 biji~~



tuang jangan tak tuang~~

tangan kanak2 pro DOTA

before cycling pon nak snap~~

haih~~banyak tol cam..

pak cik arab neyh~~bini ade sebelah pon ada hati nak jeling2 kat kitorang

sesudah penat cycling pon harus snap juga

makan sudah..cycling pon sudah..balik la~~tunggu apa lagi~~

PLANKTON'S RANDOM THOUGHT...



sedang asyik2 cycling tetibe terserempak dengan 'kekasih gelap-ku' yang tak berapa gelap








huish~~kau yang rupawan..bilakah kita bisa bersatu~~~


musyrif korang,
plankton

5 comments:

Maki0 HypeS said...

ceh,korg ni pasan la..pk cik arab 2 ingt bdk2 mne la men bsikal kt c2..he3


hm..slhah pndai ke ride bsikal tuh..ha3

kekasih gelapku..
xkan bersatu kot..ha3

a.k.u said...

eyh pandai la..

terang lagi ber-torch light lagi

bukti depan mata..

uiks...klo ada rezeki..insyaALLAH la die milikku

Maki0 HypeS said...

ouh..yke?jga2 la lau pk cik cm2..bhya2..ha3

hm..insyaAllah..t syfq belikan..ha3

a.k.u said...

ho3~~~nak beli sniri~~

Maki0 HypeS said...

okai~