Saturday, March 6, 2010

::dulu single, kini mingle::

He3..cuba cakap apa dalam kepala otak korang bila baca title neyh??untuk makluman korang, post kali ini tiada unsur skandal mahupon gossip ok~~ape??bosan??heh..korang neyh..bergossip jew taw~~:P~~ jejqka swit kanak2 digimon macam aku ni mane la ada masa untuk skandal2..
Ok la..berbalik pada topik asal,bak kata orang siam bek tu de point *back to the point la~~*
Sebenarnya aku nak cite dengan korang aku da pindah bilik sekarang~~hu3..
Hari ni genap sehari aku jadi roomate kepada suzilaton akma a.k.a sue.agak best la jugak dok bilik neyh,xde la lonely2 sangat macam dok sorang2 kan.aku rase dok berdua neyh not bad la, two is better than one la katekn~~he3.ape advantage -nya?? Banyak la korang~~antaranya, masa lebih terjaga sebab time lagho2 kawan boleh tegur.."plankton,hang bila nak study?asik ngadap marka *merujuk pada ms.lappy * hang ja", disamping itu*skema la pulak* , berat badan juga agak terkawal, aku tataw la orang len cam mana,tapi kalo aku..dok sorang2,tendency ntok mengunyah lagi tinggi,mungkin sebab bile dok sorang2 xleh nak gossip2 so dok jew la diam2 sambil makan syibsyi.
Alhamdulillah projek terbengkalai pindah randah kitorang berjalan dengan jayanya, bilik study juga sudah siap dikemas. Rasa sangat excited mau start skolah , *adat la tu kan~~*hangat2 tahi ayam.Cuma sekarang tengah tunggu jadual sekolah..bile mau keluar??esok da start sekola tapi jadual xde..haih~~arab2~~(-_-")..sabar je la ye wargaemas alex.Nak tengok x susunan rumah kitorang yang ter-latest?ape?xmau..arghh xkesah..nak tunjuk jugak~~



dulu

kini


That's so random..*sila baca dengan nada iklan that's so raven*

Tadi sempat aku godek2 cam una , tetibe mate aku tertangkap pic2 kitorang jejalan time cuti eid adha (cairo-mansurah-cairo trip)..disebabkan xmo memberatkan ms. Lappy, aku tempek jew r pic2 tu kat sni kan~~

kitorang jarang sekali ambik gamba yang ada kerja~~

mrs.puff turut joint venture

tak paham nape muke aku asik sleepy..haih~

di mansurah

after solat raye.muka berseri2 diorang n..cahaya keimanan kot.kui3

tiada motif

jalan2 di city central

nie pe cer kat city central pon leh sesat?hihik~~

kawan2 mansurah

before nek boat

suke sangat amek gamba bawah lampu oren..nampak maskulin gituw~~wahaha

una nampak comel klo xpakai spek kn?

lampu oren lagi

atas boat sdh~~

aku ngantuk sudah time nie~

myn +wahidah,kanak2 mansurah

kanak2 alex jakun ngan rooftop

wif hanna banana~vanue:mansurah univ











8 comments:

Maki0 HypeS said...

he3..nice nice..
suka mnguyah ruper yer..haha

Maki0 HypeS said...

byak yer gmbar..skit mata..he3
eh,2 frhana kn..

a.k.u said...

yup farhana~~

wat nice??ske mngunyah??mmg nk srh slhah gemok k?wahaha

erm sakit mate xyah tengok la..gamba tuh ntok orng yg x skit mate jew..:P

Maki0 HypeS said...

ouh..
ok si gemuk doraemon..xtgok dah..uwekk~

a.k.u said...

yew la..sy gemok~

Maki0 HypeS said...

maaf..~

Maki0 HypeS said...

slhah xgemok pun la..

a.k.u said...

he3,p agak gemok lorh~~berat da nek~~~hu3