Saturday, September 3, 2011

::leading Causes of Death in Women::

salam alls, i guess it's not too late to wish u all 'selamat hari raya' ^_^

hari ni, 3 sept ahaha, macam la korang tataw kan.., which means..lagi 2 hari IP nk start attachment kat pediatrics department..yosh!!!pape pon tataw ni..melongo je dalam spital sat gi (quickquiz: ce teka definisi 'melongo') .bagi certain orang maybe fikir .. "alaa, attachment je pon.." "not a big deal " "bla..bla.."

quickvocabIPstyle: attachment = student meds buat latihan kat spital before jadi doc...
tapi bagi IP...it's really a big deal...  ye la.. ilmu dlm otak da la kurang.. apetah lagi ilmu di dada...kunk doc tanye tak dapat jawab..mula la sentap & emo tak pasal-pasal..even doc tak marah pon.. IP ni slalu je kenkonon sensitip tak kena tempat.. da tebiat kot.. >_< acena ni?acena ni? *motif tulis pelat??nak kena ketuk?*

eyh..da melalut da dari tajuk asal...lurus ke titik je la kan..

sempena international woman's day yang disambut pada 8 march tetiap tahun tu..(ahaha jauh bebenor la pulak kan..biorkan aje..biorkan aje..) da takde point la tuh ^^ sebenarnya tadi terjumpe pie chart ni kat tenet tadi..

saje la nak sharing is caring ngan kenkorang..

 korang tahu ape penyebab utama dikaitkan dengan kematian kaum2 sejenis IP?* in a non-medical point of view*


-menopause..semua orang da taw kan??
-sass juga..pasti semua  orang taw kan..pastinya bukan syntactically awesome stylesheet dalam css tu..back talk

as so not to be consider as sexist, IP pon terasa nak kongsi la jugak leading causes of death of men


hoho...never know women is such a dangerous creatures...be careful dudes! ^^





9 comments:

Tukang Karut said...

melongo=melopong...

nak duit raya sebagai hadiah!

plankton said...

ahaha alamak terbetol plak..

alaa tak acii...TK da keje..IP rmaja muda belia yg jobless!

Tukang Karut said...

eleh... duit biasiswa yang banyak tu boleh pulak terbeli iphone ek... muhahaha... seposen pun kedekut...

plankton said...

ahaha... iphone tuh keperluan diri..termasuk lam budget ntok "buku & perkakas" ^^

Tukang Karut said...

isk... ada je jawapannya ek... babap kang baru tau...

Kendra Bing said...

Discover blogs, pics and videos you otherwise wouldn't have at http://kendrabing.com. Or share your truly awesome blog postings to be part of the big collection.

plankton said...

ahaha..uiks jgn marah2 incik TK..ti hilang seri pengantin^^

along said...

mane duet raye maisarah.hik hik

plankton said...

ah ikot tradisi cina...

klo xkawen g..tak yoh wei angpow..tpi terima angpow je^^


tokwan kan keturunan cine..bwahaha