Thursday, September 22, 2011

..:: pantau memantau ::..


salam olls..

IP tataw la IP ni jakun sangat ke ape..tapi tentibe excited pulak sebab sekarang budak sekolah menengah da boleh cek result online..zaman IP dulu budak U je gune online - online ni..so, macam impress abes la kan..alahai~ kanak- kanak!
*eyh baru perasan time maktab dulu pon online jugak..gune laman web mara..teehee~

"da~! IP..sangat ke-kuno-an ok!"
what eva.. ahaha..tapi nak cakap jugak sebab baru tahu tadi.. T_T

see...IP slalu menjalankan tugas selaku kakak yang busy body
soklan wajib..haruslah pasal result^^

maka si adik yang meluat teros memberi option ringkas
lantas memberi warning
 "lepas ni kalo nak taw result search kat e-pantau tu je"
 name pon "e pantau" kau~~ bwahaha..memang akan sentiasa dipantaula!





IPnote: yang menariknya site ni..kite boleh tahu result ntah sape-sape je..pepandai la reka no. IC..*ahaha fine..memang tak de kerja*

2 comments:

Tukang Karut said...

sah! Sah tak ada kerja ni...

plankton said...

ahaha.. da.. nak wat cane, nak bace blog orang..macam da berbatu2 da blog walk

baca result orang la keje nye^^