Wednesday, September 21, 2011

love bird

alahai adik
alahai calon spm + pmr
alahai ..
nasib la  korang dapat akak nyebok cam IP ni kan
hari-hari dok stalk FB adik teehee (macam orang tak de life pulak aku nih)
ahaha ye..memang aku pen-sibok tegar...bersyukurla korang tak dilahirkan sebagai adik aku.. hahaha
*evil laugh*
tapi tiap kali nampak post-post suhwit camgini

memang tak tertahan geli-geli meng- induce gag reflex 
goose bumps satu badan u olls~~
teringat pulak zaman muda mudi dulu..ahaks~

p/s buat lovin' birdie ..loving - loving jugak..jangan lupe diri.. 
p/s/s buat lovin' birdie.. klo kandas exam ..siapla korang aku meng'angry bird' kan korang..

 by the way..aku heran orang dok bising-bising pasal Fb latest interface (or what so ever u call it..aku pon tataw)...sama la jugak macam orang dok kecoh2 pasal chat box dulu-dulu.. tapi bagi aku..tak de la menyusahkan sangat..tak kan la pasal Fb pon boleh mengundang stress...bagi aku..asal boleh stalk sudah..tak gitu?? ok bye2..chao chin cun ^^

4 comments:

Tukang Karut said...

isk... nampak sangat tak ada life... hoho... sebab tak ada orang nak buat ayat macam ni dekat sendiri ye? muhahhahaha...

anis said...

huhu.same la kite xdek life duk stalk adik sndri.. =P

plankton said...

@TK
tyme cuti2 ni memang tade life...kuar rmh pon jrang2..tuh pon kuar ntok dine out je^^ho3

tapi bile kuliah stat..da ade life balik..student life..T_T

plankton said...

@nick anis
haha..da tade sape da nak stalk..so..stalk adik je la kan^^