Monday, January 3, 2011

::take a break from exams..jawab tag incik apis dlu..:)::

1. apa benda paling penting dalam hidup anda?
elaun mara ^_^

2. benda terakhir korang beli pakai duit sendiri?
pen 5 batang 

3. dimana tempat perkahwinan dan apa tema perkahwinan korang?
t da kawen baru jawab

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
i'm so in love wif myself

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
err ...next question plis..

6. novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
bukan nak budget geek..tp buku last aku beli memang buku physiology ..(hu3..trase mcm med student plak...poyo!)

7. antara mak ayah korang, yang mana korang lebih mesra?
2-2 pon mesra..tapi of coz diorang sangat mesra sesame sendiri (tetibe)

8. namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?
warga 4941 kg butut baru

9. adakah korang basuh baju korang sendiri?
of coz la..banyak cekadak nak srh org len basuh..he3

10. di manakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?
nak pg haji (umrah pon blh la..:) )

11. pilih salah satu, peluk atau cium?
atau

12. beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?
-bro in law
-husband kak long
-daddy maisarah
[ha3..pi mai ..pi mai tang tu]

14. 5 lagu yang korang suka and selalu dengar?
based on record incik putih;

-maroon 5 misery
-our song -TS
- knock knock -lenka
-waka2 -shakira
-mine- TS
15. 3 blogger yang dipertanggungjawabkan untuk jawab tag ini ? 

3 comments:

apizblur said...

beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?
-bro in law
-husband kak long
-daddy maisarah.

Nice.... :)

plankton said...

ha3..

Syafiq Muzakhir B Md Yusof said...

bes lah :)