Saturday, January 22, 2011

.: KALAU BINATANG ADE FACEBOOK,MUNGKIN INI STATUS MEREKA:.

Cicak : Tuan rumah baru beli reket elektrik, gua kenduri nyamuk BBQ mlm nih…


Nyamuk : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…


Aedes: Baru jer selamat bagi injekan maut, yeah!!!


Ayam: Tidaaaaaaaaaaaak, Besok majikan gua mau buat kenduri kesyukuran, gua mau di sembeliiiiihhh!…


Cicak : isteriku tersepit pintu


Kucing Betina: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”


Ayam : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa…


Nyamuk: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa


Cicak : Mau ke ke bilik air anak tuan rumah jap … baru beli videocam baru …


Kucing: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!


Tikus: Operasi malam ni… selongkar kitchen kabinet… sape nak ikot?



11 comments:

plankton said...

bwahaha...klo terter ad fb...agk2 terter nk x add kt?

Monk The Shadow said...

hoho./...ofcoz add...tpi gerenti terter x app...tkot tuan taw ape dibuatnye ..haha

plankton said...

tu la psal...kunk terter terbt stat camni

'tadi rembat ikan kat dapur..harap tuan aku x perasan'...

naya plk kn..

Monk The Shadow said...

btol uh..hak2

Nasriq said...

Kalau cik Ba*i ada FB cam ne la agaknya... mesti dia marah orang asyik mencarut guna nama dia...

Nasriq said...

Kalau cik Ba*i ada FB cam ne la agaknya... mesti dia marah orang asyik mencarut guna nama dia...

plankton said...

ahaha mst stat diorang camnie

'nape 2-3 hri ni asik tersedak je...'

tak pon

'nape manusia ske sangat sebut name aku ni?'

atau

'eleh diorang ni..cakap je xsuke kat aku,klo marah aku gak yg disebutny..'

ha3

Monk The Shadow said...

hahah..btol uh..hahahaha

logorithm said...

Muwehehehe... we want more!

Monk The Shadow said...

sure2,kang ade idea karut,akan diposkan lagi ^^

Monk The Shadow said...

sure2,kang ade idea karut,akan diposkan lagi ^^