Friday, February 4, 2011

::suka2 riot di alex::

disebabkan berita psal protes kat mesir ni da macam goreng pisang kat malaysia .. so banyak la kenkawan yang bertanya kaba dari malaysia .. n mostly soklan diorang lebih kurang same je .. antara soklan common yg korang mungkin akan dapat berserta skema jawapan..guna jika perlu..teeehee~~

z = penuntut univ iskandariah

x = teman di malaysia

*****************************************************************
 comment fb
*****************************************************************
[satu]

x : salam z, pe cite kat sane? ape yang menarik kat mesir skrg?

z : salam..0oo..nak taw something..askar mesir semua kacak dan  
    tinggi.. menarik x?

x : =,="

[dua]

x : hey u, ape cter??? huhuhu~~

z : i comel2 je kt sni (klo gurl recommended add smiley comel2 , 
                                       cth: ^_^ @ *x^)

x : nice T_T


[tiga]

mom: long mak dengar cite bahan makanan kat sane tak cukup?btol ke?

z : erk.. tadi baru je pas makan nasi lauk ayam bakar..bes! siap tambah2 lagi..saje masak 
    banyak..takot makanan tak abes

mom : ...

p/s :update pendek before berangkat ke jeddah...xdpt tido mlm ni..at last..blk jgk..T_T..k la..nak g pack barang..7 kg hand luggage..terpaksa tinggal mr.mugi kat alex T_T..dun mizz me yer mugi!

6 comments:

Nasriq said...

Selamat berangkat...

Nasriq said...

Selamat berangkat...

saya afi said...

haha..jawapan semua macam erkk je. btw, nice entry and have a safe journey. :)

ejulz said...

ni cite betul ke rekaan semata2 ni? heHe

plankton said...

ahaha thx semua..alhamdulillah da slmat sampai..^_^

ejul>>>> semua yang benar2 belaka ni..^_^

Syafiq Muzakhir B Md Yusof said...

maaf pasal tak tolong angkat ritu :)