Wednesday, October 20, 2010

::terjah siri 1::

hi ollz..
assalamualaikum..^_^

mesti korang pening kan dengan blog aku ni..kejap private..kejap tak..ha2..incik plankton..da2 la tu buat perangai,,=,="

sebelum aku mengulas tentang tajuk kita pada hari ni..(chewah2)..aku nak cakap beberapa perkara:

1)sorry pada yang mintak kad raye..tak sempat nk buat r (konon2 busy..hihik)

2)pada yang suruh post pasal raye.sorry gamba raye xde..he3

3)pas ni aku akan cube ntok update dengan lebih kerap (tapi sebenarnya aku mmg tataw nak update ape..he3)

4)update kali ni aku try buat seringkas mungkin pasal exam aku da nak dekat..he3..(tapi still,nanak jugak on..ha3)


ok la..disitu saje la pesanan penaja..
bercerita pasal tajuk kita..
kali ni aku nak tunjuk kat korang
pasal blog favorite aku..

erm sebelum cite..afdal kasi printscreen dulu..he3


(front page..he3)

ni actually blog milik penuh abang ipar IP, incik muhd hafiz..

nape IP sgt suke blog ni??

-blog ni tak penuh dengan perkataan sgt..so at least tak de la pening sgt IP bace..
(IP mmg pemalas..he3)

-cerita yang disampaikan mudah difahami (tak macam blog IP..mengarut..ha3)

-banyak gamba (dan pastinye yang comel2..)

tak caye???

sile rujuk gamba di bawah;


comel kan???^_^
 nak lagi?
he3..da2 la tu kan..
klo nak tgk banyak lagi gamba bayi comel kegemaran IP ni
sila la melawat aku, dia & Maisarah

n.b: gamba2 semua dicuri dari blog aku, dia & Maisarah

2 comments:

apizblur said...

Hehehe...gud promotion!clap3...

plankton said...

ha3..:)..sokong mnyokong..^_^