Saturday, October 30, 2010

::1 year older...:) ::

salam ollz.. (^_~) /

who's getting 1 year older??plankton??he3..yup..me!! da matured da sikalang u~~kui3..

sempena saye da berumo 20tahun 7 hari ni..dengan bangganya nak enteprem kat belog sendiri..

he3..kasi la peluang kan..bukan selalu..wahaha

nampak mude ke??ok~~ni memang koleksi gamba lame2..sekarang jarang gile snap gamba perasan cam gini..kui3~~

ok~~ abaikan gamba diatas..
fokuskan pada pesanan dibawah
nothing much to say..
(ape IP ni..kejap eng kejap bm...=,="..baiklah IP cuba meng'control penggunaan bahasa)

berbalik pada ucapan..
terima kasih pada semua yang wish...
sangat happy..
terutama bile dapat wish dari yang tersayangsss..


dan banyak lagi..
even tak de wish korang tertampal kat sini
ketahuilah wish korang selamat sampai..
cuma malas nak save pict..:)

juga tak lupe pada yang memberi hadiah


apa???tak banyak??
actually ni antara yang terbanyak da ni..
memang IP jarang gile dapat present..T_T..ha3..sian kan
ha3..tahun depan sile bagi banyak2 lagi...kui3
present dari diri sniri pon ade~~~
 pastilah..
INCIK MUGI~~
[gambar tidak disertakan]

hmmm ape lagi erk nak cite...
bukan selalu ade mood nak hupdate ni..:D~~
oo00 yeah..ni katun latest yang dapat IP siapkan..
lukis time revise microbe

he3..agak kaku kan..
[bukan agak..da memang kaku..dulu kan maen berangan nak improve skill..ceit~~]
sebab da dekat setahun da IP tak meng'sketch
dan baru IP sedar fakta pasal habit menconteng IP ni
maka ter'rangka -lah beberapa hipotesis:-
1) most lukisan IP dihasilkan ketika study
2) kadar lukisan terhasil ketika SPM lagi banyak dari lukisan ketika MBBS.
 kesimpulannya,
IP makin pemalas sekarang!!:P~~

sudah la IP ..p study
physio banyak kene revise!!


nah..amek la scweppes n kopok ni bt jadi peneman study..
adioss~~





5 comments:

xusahkelamkabut said...

congrats! =)

Mohd Shahridan said...

xdpt fokus la.....

plankton said...

@harris.. thx..:).. t ur bday sile la tuntut hadiah..tp pastikan yang termurah..ha3

@shahridan.. ap yang xleh fokus?

Maki0 HypeS said...

dok jauh xleh la bg hdiah kt kmoo..*alasan..hi3

tu mmg gmbar lama pon..taun 1 kn..
nk ckit kropok? nk mkn time stdy jgak..hua3

plankton said...

@makio..
post blh kot..:P hihik*melampau*

yup2~mmg..tu thun 1 punye~