Friday, November 4, 2011

:: bila anak cekgu ramly berangan nak jadi model ::

assalamualaikum alls,


merujuk perkara berbangkit persis kuih bangkit diatas . . IP  selaku penyimpan mohor- mohor besar republik krusty krab cawangan iskandariah berbesar hari mem-promote adik IP yang mahu ber tame-tame (read ; berjinak - jinak ) dalam dunia memperagakan diri..ehehe peraga la sangat . . 


"ek eleh IP, adik masuk contest pon nak kecoh!"

 bukan ape, terasa sangat pelik . . adik aku yang zaman kanak-kanaknya agak kurang gemar diambil gamba namun amat suke mengambil gambar tentibe mengepost status bergini di FB beliau . .


haruslah selaku saudara rapat atau istilah skemanya digelar 1st degree relative menyokong padu usaha si adik dengan mempromot di belog yang setahun sekali menerima pengunjung . . ehehe . . pon boleh la kan . . lepas puas gelakkan sambil mengutuk 2 - 3 baldi . . kite promot pulak . . baru la harmoni . . promot dalam kutuk . . maka IP pon meng-kopi en pes je la statusnya disini . . 

Kawan2ku... ak msuk contest... Tolong 'Like' this page & 'Like this Picture!!!
UNTUK UNDIAN YANG SAH, PENGUNDI HENDAKLAH LIKE PAGE https://www.facebook.com/pages/Dai-Hato-Enterprise/230420390347198 (DAI HATO ENTERPRISE) TERLEBIH DAHULU..
MULAI 11/11/11 HINGGA 30/11/11


so, bagi sesiapa yang tersilap masuk & terbaca entri ni & mempunyai masa lapang & mempunyai sebuah komputer mahupon laptop & mempunyai rangkaian internet mahupon jalur lebar &  . . . berapa banyak '&' daaaa . . . macam nak promot 'buat duit mudah di FB ' pulak gayanya . . memang IP tak suke kalau ade orang post comment macam tu kat dinding wall IP,eyh tentibe melalut pulak . .

ok kembali ke pangkal jalan.. korang cekidaut je la . . langkah menge'like' contest adik IP;






 buat julung-julung kali mengpromot diri nih . . . tataw la ape yang cantik menarik tertarik dan da bomm sangat pasal contest ni . . . tentibe pulak join, mungkin juga ini salah satu menifestasi simptom kanak - kanak bakal menghadapi peperiksaan . . . kot -kot la dapat jadi duta brand 'promod' lumayan la jugak kan . . ho3 . .

p/s: ok, sejujurnya IP tade cite nak update maka menjadikan adik sebagai bahan . . . padehal gatal tangan nak update pasal nak cakap "SALAM EID ADHA " ntok korang semua, pejam celik pejam celik, rupenya da 4 tahun tak ber - eidul adha kat malaysia . . hu3 . . MALAYSIA IMYSM *mood patriotik pulak <3



3 comments:

Display Name said...

salam aidiladha dari jordan ..

plankton said...

salam aidiladha juge ^^

Tukang Karut said...

tengah bakar lemang ni... hoho... post gambar je... boleh?