Sunday, October 2, 2011

..:: so long summer break ::..

salam alls,

there's more or less 1 week left before our winter course start, which in other word means that summer break will finally be ended soon!!!


ekeke..rage image hijab style kui3~

an-belib-bebal!!!

terasa macam baru semalam abes exam . . tapi sekarang , da nak stat skolah balik!
[ eyh..ingatkan nak buat english post tadi..tentibe tertukar bahasa pulak
wakaka..abaikan =,=" ]
ok..kite teruskan saje dengan bahasa melayu^^
ekceli, agak kecewa dengan diri sendiri
pasai pa? pasal . . .wishlist or to-do list yang IP plan ntok summer break ni..semua tak jalan
huhu . . macam tu la IP . . before start cuti , list punye la banyak . .
kenkonon nak isi masa lapang sebaiknya..
tapi last-last . . pi mai pi mai tang tuuuu jugak!!
tapi, nak menyesal sekarang pon macam da tade guna kan
so, IP decide nak postpone je la to-do list tu ntok cuti-cuti lepas ni plak . . ehehe . . . cuti yang berbaki 2 - 3 hari ni . . enjoy dulu . . . pon boleh kan?? ^^
oh!! next sem da start clinical year..
mungkin akan menjadi pelajar yang sibuk untuk masa - masa akan datang . . .
jadi anda - anda diluar sane . . . silakan merindui saya ok!
p/s :  pada psmb ( read ; program sambutan mahasiswa baru ) kali ini, buat julung - julung kalinya IP dengan bangganya meng-volunteer-kan diri ntok menjadi fasi kepada jr. yang baru datang . . wahaha nak tergelak pon ade. . . doakan moga IP mampu berlagak matang depan jr. baru tu . . baru la macho kan*wink*


with love,
plankton

5 comments:

Tukang Karut said...

ala... rindu bangat la sama doktor lepas ni... wink!!!


errr...katon tu, nampak sangat tak comel la...

plankton said...

ahaha.. rindu kan..kan?? ekeke

uiks TK..sentap la IP cani.. fes time lukis gune paint da kene condemn camni... :D~~

Tukang Karut said...

hoho... aku jujur orangnya... hohoho...

plankton said...

bwahaha it's ok..

Achu said...

haha selamat berlagak matang yoo