Saturday, May 7, 2011

BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011

image 

tadi pi jejalan belog ben ashaari
as usual...
gegar blog lagi
IP walaupon tak penah menang
masih tekun dan dedikasi join..

Hadiah setakat ini 
  1. 3x domain untuk setahun
  2. 3x RM 30 Prepaid dalam malaysia jer yer .. hehe...
  3. ???
so, sesape berminat..sile join dan hantar link ke sini

p/s: sini tuh bermaksud link yang disediakn..jangan anto ke entry nih..teehee:)

quotes of the day

there are no rich men, before he enrich others...

dan quote ke 2 ni..amek dari orang fofuler skit la kan

"Not he who has much is rich, but he who gives much."
- Erich Fromm






8 comments:

Ros Anisza said...

salam perkenalan...mari gegar beramai-ramai..

HajarRasdi [BdkKck] said...

singgah nak bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi..

KEBABOOMMM!! lari lari! blog dah berkecai..

haha.. salam singgah tuan blog..
=)

mis twit said...

hai, salam perkenalan dr blog ben. kumpulan 5 . :)

http://fatinmyprobs.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-gegar-blog-may-2011.html

BudakBosan said...

hai hai...jom folow/singgah bloG saye pulak... =)

Muhammad Khairul Fahmi said...

singgah sini..jom gegar kump 5 :)

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D

FAZLINA AZIZ said...

singgah,datang dari blog abg ben =))

TAK SALAH KALAU BALAS KUNJUNGAN KAN?

personal blog :
expire-date.blogspot.com

blogshop :
old-stuffresale.blogspot.com

THANK YOU !!!