Sunday, December 12, 2010

::welcome winter::

salam ollz..

setelah sekian lama menanti..akhirnya winter gak bumi mesir ni..tapi tyme exam la plak..he3..tp  tak pe .. bersyukur..tapi kat sini tak de r macam pelusuk dunia yang lain..ade salji..sini ade hujan batu je..tapi bersyukur gak r..tak de r sejuk sangat..sekarang pon da rase cam sejuk..klo ade salji alamat nye...hu3..

sekarang baru jam 12.26 pm tapi macam2 da berlaku..hu3..
ok~~tak perlu diulas..he3

update about neuroscience paper tadi..
1 je komen
macam mane neurosurgeon study??
sile mane2 neurosurgeon di malaysia atau di mana2 jawab..he3
mase kitorang study ntok this paper 
punye la macam nazak jugak
even ade 4 subjects je
ntok this integrated exam
my friend said,
'patotla BANYAK neurosurgeon kat malaysia'
ni bru level first degree
ni klo ntok level specialist n sub specialist 
2% je kot..
2 %!!! ok~~ macam hiperbola plak kan
tapi..what ever it is
harap2 oll iz well la~~
insyaALLAH~

tadi pagi tyme nak pi exam memang momen yang paling best mengalahkan mo'men , kuar rumah agak lambat atas sebab2 yang tak mampu dielakkan..T_T so, seperti biasa..harus mendapatkan pakcik teksi..dan seperti biase..perlu berjalan ke port2 yang sesuai ntok tahan teksi..perjalanan yang biasenye sangat biase dan boring, hari ni jadi sangat advanterous dan seronok plak! ..dengan hujan mencurah2 ke ladang gandum , mujurla hujan batu da abes time tu. tapi agak seronok r..pasal da lame tak main hujan. belari2 tahap kanak2 riang..macam baru abes exam je(fact: time tu belom exam lagi).angin da la tersangat kuat.hampir2 nak terbang tadi tapi plankton berat,mane boleh terbang.mentang2 kitorang pakai baju belon tadi..he3..actually kitorang pakai baju belon bukan sebab nak tahan sejuk (temperature 10'c..tak de la sejuk mane pon kan)..tapi nak kasi kalis air.tapi yang protected -nye baju je la...sampai2 kat dewan exam, (of coz la nek teksi).. basah la jugak.. dari knee sampai foot..sejuk kau!! da la pas tu ade practical anatomy, so memang tak de chance nak tukar kasut..seluar etc..bertahan je la..balik je kelas jalan laju2..sampai rumah..memang lega~tapi still sangat sejuk la..terasa best plak klo blh lepak kat sauna..

ok..dah..tak leh lepak lame2..
ade exam yang berderet lagi pas ni..

status: author currently heading towards kitchen..smells something good?:) ok u better make an appointment with ur neurologist.. [fyi, i'm a bad cook T_T ]



3 comments:

A.I said...

bad cook bkn cooker..kl x slp

plankton said...

omg mmg slh.. he3 thx btlkn..
ha3 kn da ckp u should be my language tutor..:)

Syafiq Muzakhir B Md Yusof said...

angin kat tepi pantai alex sejuk jgak lah..angin kuat sangat..
tp winter sana tak sejuk sgat mcm kt cnie..mesir boleh lg tidur tanpa selimut, kt cni alamat yer keras la bsok..he3