Sunday, April 25, 2010

aku wanita

aku tataw la neyh kelebihan atau keburukan aku..

tapi aku ada syndrom sensitif pada seminar

asal ada iklan pasal seminar pape sure aku ngan bangganya tulis nama..

seyesly!!!even tataw seminar ape..

and baru2 nie aku buat lagi skali perangai sengal aku

kan da tetibe t'join seminar yang unik seperti ini:-

seminar wanita:kecantikan dan kesihatan..

bwahaha..bile tengok tentatif lagi tak leh blah

siap ada slot ibu & anak..

ok fine~~~grad je dari seminar neyh aku rase aku da msok kategori layak kawen da

so...sape nak kawen ngan saya???nak kawen tp xde calon lak ~~~ :P

p/s:mak..tolong carikan..bwahaha

2 comments:

Maki0 HypeS said...

waaaaaaaaaa...da layak ekk..
sya nak...!!!
leh la msuk mminang..
bwahahaha~

plankton said...

bwahaha...cpt2!!:P