Saturday, March 6, 2010

::Sinai report::


Title di atas sangat la poyo, actually post ni bukan la report sangat. Just wanna share some pic that have been taken during my 3 days, 2 nights trip to Sinai recently (have I told you before?)..





ust. aniq,ketua musyrif kitorang



pak cik arab juga mau dengar taklimat





bersama meriam yang yahudi guna ntok serang mesir time perang dulu



Di barlif citadel




di perkampungan nabi ilyas *skrg sudah dijadikan gereja..* elijah=nabi ilyas ye adik2



teropong yang digunakan oleh tentera yahudi suatu masa dahulu*macam mate E.T kan?



dengar taklimat ye kanak2



di pokok yang dikatekan ada sejak zaman nabi musa a.s lagi



tikah mau join jugak



berlatar belakangkan laut merah



gaya poyo adalah pose wajib~:P



comel kan una time neyh~



comel gak background neyh




bas kitorang



motif:hidung una:P~~
gamba tarik trafik di FB sarah



hu2 tq ms.cameramen sebab lindungi saya dari silau matahari



uyun nabi ayyub klo x silap:P~



lobi hotel wadi muqaddas




interview datin before panjat gunung thursina



comel kan mereka, tapi sudah berpunya ok~



bergaya bersama unta di puncak gunung thursina



di perkampungan nabi ilyas,tudung da ala2 mualaf sebab ditiup angin atas gunung sinai.hu3~



skill pro turun bukit*poyos~~*



sangat tak selesa ngan tudung time neyh



di dahab,muka kanak2 tak mandi.wahaha~



sweater baru,cop dahab



di pantai dahab



note:nampak cam gemok pasal ditiup angin ok*ayat kanak2 x dapat trime kenyataan



silau2



i love dahab, pantai sangat cantik~



bergamba dengan mr.map adalah keperluan



we were there~~



cantik sangat pantai dia kan~~





sekitar barlif citadel








motif gamba:mau ambil gamba candidku
tetibe aku berdiri,hah,ambik la tanganku yang anggun neyh..kui3~~

erm ini je la kot gamba nyer,da tak larat nak upload, da la tenet kitorang laju cam sipot babi segan nak jalan, sipot sedut pon lagi laju dari tenet kitorang.pasal tentatif dan segala bagai cerita di sebalik tabir gamba korang tengok la kat blog kanak2 laen.ramai sangat da yang cite,contohnya,sila lihat sini..terasa malas ulang cite sama.hu3




yang melaporkan,
plankton





12 comments:

Maki0 HypeS said...

bes la cikgu..
ase mcm ada kt sna jgak la..
tp asal una asyik wat muka cm2 je?hahaha..
musyi da berpunye ek?tlng tnye nie..he

smart scarft..nk 1..he3

serba hitam ek..xpnas ke?

btw..slhah mmg gemuk da pon...hua44

a.k.u said...

waa.like.like.like.

a.k.u said...

ape yg kamu like neyh?

Maki0 HypeS said...

uitt..dlete my cmment ke?

a.k.u said...

comel kot una wat muke cam tu~~

nk taw psal musyi..sile la tnya musyi~~

scrft tuh..klo nk bli sniri sbb kmu kutuk saye gemok

xpanas la~~sejuk~~

a.k.u said...

mn ad del..xdel pon la~~

Maki0 HypeS said...

he3..xktuk pun lah..
trase upu yer dye..hua3

a.k.u said...

ada~~kutuk~

Maki0 HypeS said...

ha3..ok2..maaf..

a.k.u said...

he3,xde pape la~~

gargil said...

pedih2.haha

a.k.u said...

ceit~